Over Detectie

Detectie voor de hond als sport

Hoe leuk is het om met je eigen hond iets te doen waar jullie beiden van genieten.
Ik heb dit zelf gevonden in de detectiesport en wil dit graag aan anderen ook leren. Wat houdt de detectiesport in? We leren de hond een bepaalde geur te herkennen en daarnaar te verwijzen in verschillende situaties. Dit begint natuurlijk heel eenvoudig en breidt zich steeds verder uit. Natuurlijk denken we allemaal dat onze hond makkelijk op Schiphol kan werken, maar de lessen die ik (volgens de Argos methode) geef zijn echt voor de sport om daar zo ver mogelijk in te komen.
Bij KarinCare Detectie is er de keuze uit 3 geuren (kruidnagel, wapenolie en anijs). Heeft jou hond al detectie gedaan op een andere geur dan help ik je de hond om te zetten naar één van deze geuren.

De detectielessen worden als privéles of in duo's gegeven. Ik ga lesgeven op de volgende dagen en tijden: maandagmiddag/avond (van 14.00-18.00 uur/19.00-21.00 uur), dinsdagavond (van 19.00-21.00 uur), vrijdagochtend (van 10.00-13.00 uur), om de week op zondagochtend (van 10.00-13.00 uur). De agenda is bij mij in beheer. Als je een strippenkaart hebt kan je de betaalde lessen inplannen.
Bel of mail voor een afspraak dan mail ik de benodigde formulieren.

 

Prijzen
Privéles/Proefles (½ uur)€  22,50
Duo les p.p. (1 uur totaal)€  22,50
5 lessen van ½ uur€ 112,50

Alle prijzen zijn inclusief btw